Första inlägget

En tanke som slår mig när jag sitter här och försöker hitta en bra inledning på ett första inlägg är hur det är just det – det första – som ibland är det allra svåraste. Första stycket i en uppsats, första dagen på jobbet, första gympasset, första steget till en ny hälsosam vana. Att börja på något nytt. Ett råd som jag burit med mig länge är mycket enkelt: Just Start. Låt resten följa efter.

Som läsare på den här sidan antar jag att du har ett intresse för antingen träning, kost, matlagning, hälsosamma vanor, eller samtliga. På dessa områden har du säkert börjat på något nytt många gånger. Och om du tar en stund att fundera, har inte dessa första steg lett till något riktigt bra? Det där första stycket blev till en uppsats ändå. Första dagen på jobbet ledde till en karriär. Kanske blev första gången på gymmet ett startskott för hälsa och gemenskap. Första receptet startade ett matintresse som nu utspelas på matbordet varje dag.

Så kanske ska det inte vara så svårt att starta något nytt. Snarare är det något otroligt spännande som kan växa och bli bättre och bättre. För mig var det idag att skriva mitt första blogginlägg, som jag hoppas gav dig något. Vad är det för dig?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras